Carina Color

Carina Color verloopgaren, geschikt als haakgaren en als breigaren online bij Dairoosy en ook te bekijken en te kopen bij onze showroom in Haaksbergen.
Koop je Carina Color snel en goedkoop online bij Dairoosy. Ons assortiment bied je veel voordeel.

Carina Color
Carina Color is een merk van het Duitse GB Wolle, met een uitstekende staat van dienst. Bent u op zoek naar een mooi fijn verloop haakgaren / breigaren van 100% katoen voor een fijne naald (2,5-3,5)? Wilt u ze bovendien veilig online aanschaffen bij een leverancier die weet waar hij over praat? Kijkt u dan in het assortiment van Dairoosy. Dairoosy is uw betrouwbare leverancier én adviseur. Wij leveren diverse materialen voor de creatievelingen onder ons. Naast Carina Color en Carina (uni) kun je bij ons ook stoffen, vilt, fournituren, plotterfolies en natuurlijk pakketjes met patronen vinden.

De voordelen van Dairoosy
Dairoosy koopt Carina Color direct vanaf GB Wolle en het prijsvoordeel word gelijk met je verrekend. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in andere textiele hobbyartikelen zoals stoffen, vilt, fournituren en plotterfolies. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen je op creatief gebied, bijvoorbeeld met haak- of breipatronen, zowel adviseren als begeleiden.
 

Meer informatie?
U wilt de juiste materialen en goed  advies van experts, tegen scherpe prijzen. Dairoosy levert dat. Neem dan vooral contact met ons op.

© 2011 - 2017 Dairoosy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel