Paper piecing

Vele vormen voor English Paper Piecing, vaak afgekort tot EPP.

Wat zijn paper pieces

Paper pieces zijn letterlijk papieren stukjes waar stof omheen geregen of gelijmt kan worden. Deze stukjes kunnen aanelkaar genaait worden en na het verwijderen van de papiertjes aan de achterkant heb je een lappendeken van de gebruikte vormen.

Welke paper pieces heeft Dairoosy

We bieden hier op de website de maten aan die we op voorraad hebben liggen. Alle mallen worden door ons zelf uitgewerkt en gemaakt en zijn van 200 grams papier (tussen papier en karton in). Het is dus een Nederlands product, dus geen last van wachttijden bij de douane. Naast de traditionele manier van English Paper Pieces zijn er ook modernere mallen verkrijgbaar. Bent u voor uw quilt op zoek naar een mal die we niet hebben, neem dan contact met ons op aangezien we de meeste mallen kunnen maken.

We hebben voor groepen gekozen met aparte vormen zodat altijd gelijk duidelijk is wat we aanbieden. Naast de vormen en maten die op de website staan is er veel meer mogelijk, we proberen zoveel mogelijk hier te laten zien.

Daarnaast zijn er verschillende quilts van Willyne Hammerstein uitgewerkt en verkrijgbaar en van Katja Marek de Quilt-A-Long Millefiori.

 

© 2011 - 2018 Dairoosy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel